MAGUNKRÓL


   A budapesti Városliget volt a világ első, nyilvános, mindenki számára nyitott parkja. Évtizedeken keresztül itt rendezték meg a Budapesti Nemzetközi Vásárt is, melynek épülete volt a rendelőnek ma helyet adó terület.

     A park területén a fák között elbújva találhat meg minket az érdeklődő! Számos különleges szakterülettel várjuk betegeinket, modern orvosi készülékekkel felszerelt rendelőnkben. Hiányt pótól az orr- fül- gégészeti szakrendelésünk. Hazánkban egyedülálló módon, lézer segítségével operálunk, az általános sebészeti betegek ellátása mellett, többek közt mandula-gyulladást, krónikus fül- és hangszál  gyulladást. Súlyos daganatos betegek gyógyulhatnak nálunk szintén lézer segítségével. Teljeskörű fogászati szakrendelés várja a gazdikat kedvenceik gyógykezeltetése során. Fogtömés, koronakészítés, fogkőeltávolítás, foghúzás, fogszabályozás, fogínyplasztika, balesetes fogak eltávolítása, gyökérkezelés, fogbeültetés, daganat terápia, szájsebészet, macskafogászat, nyuszik, hörcsögök, tengerimalacok - rágcsálók fogászata, foghiányok szűrése. A Fővárosi Álla-t és Növénykert főállatorvosa, egzotikus kisállat rendelésén várja betegeit!

     Minden orvosunk az általános állatorvoslás mellett egy különleges szakterület jó ismerője, magasan képzett szakorvos, így biztosított a magas szintű állatorvosi ellátást!

      Lézer segítségével gyorsabban gyógyulnak a sebek, így az ivartalanítási műtétek is kisebb fájdalommal járnak, és gyorsabban gyógyulnak. Általános sebészetünkön orvosaink várják gyógyulni vágyó betegeinket!                                                    

                                                                           

    


      

 


VÁROSLIGETI ÁLLATORVOSI  RENDELŐ

Kisállat fogászati és Lézergyógyászati Szakrendelő


XIV. kerület Hermina út 30. 1146


Szeretettel várjuk rendelőnkben, a Városligetben, amit megtalálhat a

Közlekedési Múzeum és a Vidámpark között!