MAGUNKRÓL


   Kis csapatunk, 2010. május elsején fogadta első betegeinket a városligetben lévő rendelőnkben. A múltból ránk maradó, nem túl esztétikus, se nem modern beton épületeket apránként próbáljuk komfortos, modern épületté varázsolni.

   Évtizedeken keresztül itt rendezték meg a Budapesti Nemzetközi Vásárt is, melynek épülete volt a rendelőnek ma helyet adó terület, ahol kezdetben az állat-kiállításokat tartották. A vásár áttelepítésével néhány épület kivételével - Petőfi Csarnok, Pántlika étterem és a Mi állatorvosi rendelőnk – a zöldterületet jelentős részben visszanyerték a korábbi épületek lebontásával.

   A budapesti Városliget volt a világ első nyilvános, mindenki számára nyitott parkja. Az egykor mocsaras vidéken, 1808-ban császári rendeletre, angol mintára kezdték kialakítani a parkot. A millennium idején, az ezredéves ünnepségekre épült meg rajta a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Műjégpálya, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Vidámpark, a Fővárosi Nagycirkusz, a Széchenyi fürdő, a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok.

Az átépítés lassan halad, így az apróbb kellemetlenségekért mindenki megértését kérjük! Köszönjük!

                                                    

                                                                           

    


      

 


VÁROSLIGETI ÁLLATORVOSI  RENDELŐ

Kisállat fogászati és Lézergyógyászati Szakrendelő


XIV. kerület Hermina út 30. 1146


Szeretettel várjuk rendelőnkben, a Városligetben, amit megtalálhat a

Közlekedési Múzeum és a Vidámpark között!